De allereerste blogposts op Fashupstyle, eindelijk is het zover!

Hier zit ik dan achter mijn laptop, een stukje tekst te typen voor een blog. Mijn blog, op een eigen domein met een eigen hosting. Hoe geweldig is dat wel niet? Mijn eigen kleine stukje ruimte op het grote web. Waar ik (bijna) alles kan zeggen wat ik wil. Lekker kletsen over vanalles en nog wat zodat mensen zoals jij dat kunnen lezen.

image

Ik kan je vertellen dat ik dat laatste ook zeker ga doen. En veel, wat ik heb een heleboel te vertellen. Uren kan ik zwijmelen langs de MAC counter, schuifelen door de Primark of in de weer gaan met mijn makeupkwasten. Maar het allerleukste vind ik nog dat ik dat kan delen met jou.

image

 

Daarom ga ik ook bloggen over beauty, fashion en lifestyle. Dit zullen de ‘hoofd’-zaken zijn waar ik me op ga focussen met mijn eigen unieke twist. Elke werkdag zal er een blogpost online komen en op vrijdag om de week een video, op de vrijdag dat er een video online komt zal er geen artikel online komen.

Voila, dit was het allereerste stukje tekst op Fashupstyle. Ik hoop dat ik er nog heel veel mag schrijven!

Love,
Jill Giebels

Share: