image

Hoi allemaal, hebben jullie een leuk weekend gehad? Ik wel! Dit weekend ben ik lekker wezen shoppen maar vorige weekend was ik te vinden op het voormalige Floriadeterrein. Mijn vader en ik hadden de plannen om te wandelen, te skeeleren en ook nog even wat foto’s voor mijn blog te maken. Normaal gezien zijn er maar een paar mensen op het terrein te vinden maar vandaag bleek er een evenement te zijn vanwege ‘De week van de Smaak’. Superveel auto’s, flinke drukte en veel viel er dus niet skeeleren of te fotograferen. Quinn, mijn golden retriever, vond de drukte ook niet zo leuk, dus we zijn snel alweer vertrokken.

image

Toch hebben we een rustig plekje kunnen vinden voordat we weggingen en hebben we snel even wat foto’s gemaakt. Ik droeg mijn heerlijke, onwijs zachte trui die ik pas in Amsterdam heb gekocht. Ik ben er zo enorm blij mee! Ik vind de kleur supermooi en hij zal me altijd laten blijven denken aan mijn eerste keer in Amsterdam. <3 Verder draag ik mijn favoriete biker jeans met acid wash, ook daar ben ik nogsteeds onwijs blij mee. Hij is niet bepaald comfy want hij zakt telkens af en het is een best laag model. Ik kon hem voor de prijs niet laten hangen en ik vond hem zo enorm mooi, haha. Hij past werkelijk overal bij en sinds ik hem heb snak ik steeds meer naar broeken met een ‘wash’ erover. Weg plain jane, Jill.

image

Vlindertjes, ik ben zo trots op deze foto.

image

DSC_6242

Na even rondgewandeld te hebben zijn we nog ijs gaan halen, bestelde ik een ‘Coupe Meloen’ en kreeg ik dit voorgeschoteld. Dayum! In de meloen zit Kiwi, Aardbei, Kokos en Tropical ijs met een hoeveelheid slagroom. Ik vind fruitachtig ijs altijd het lekkerste, met name Kiwi, Aardbei en bosvruchten kun je me voor wakker maken. Vroeger was ik echt gek op citroen maar daar heb ik me op tegen gegeten. Na flink gesmuld te hebben zijn we weer terug naar huis gekeerd. We hebben niet alles kunnen doen wat wilden maar ach, het was een zeer geslaagde middag!

Morgen is het alweer woensdag, weer een stapje dichterbij bij het weekend. Ik heb er echt zin in, ik ga voor de tweede keer werken (daar vertel ik later nog wel meer over) en voor het goede doel gaan we de pastoor uit ons dorpje tegen de muur aan plakken. Geniet van jullie week!

 

Trui – Forever21

Jeans – Chick

Schoenen – Primark

Lipstick – MAC Pink Plaid

Wat is jouw favoriete ijssmaak en wat ga jij doen dit weekend?

Love,

Jill

 

 

Share: