Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with t1 preset

Processed with VSCOcam with se3 preset

Processed with VSCOcam with g3 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

Hi lovelies!

Vandaag heb ik weer eens een outfitpostje voor jullie. De foto’s had ik een tijdje al klaar staan (als ik een blogpost maak zet ik eerst de foto’s erin en begin dan met typen) maar op een of andere manier is er niks van gekomen.

Ik heb de afgelopen tijd enorm veel zwart gekocht. Jill goes black. Nee, dat gebeurde onbewust. Hier zie je mijn zwarte skaterskirt bijvoorbeeld, ik ben er superblij mee! Skaterskirts zijn voor mijn abnormaal lange benen vaak te kort. De japanse schoolgirl look is (no offense) niks voor mij dus iedere keer als een skaterskirt me niet paste liet ik hem hangen. Op een of andere manier is er een nieuw model verkrijgbaar bij H&M, dat mij wel paste! Geduld loont! Hij valt ietsjes ruim uit, maar dat neem ik voor lief.

Verder draag ik een spijkerblousje dat ook nieuw is, hij komt van Pimkie en is het perfecte simpele spijkerblousje dat overal bij past. Niet rommelig, een beetje getailleerd en iet wat oversized.

Op aanraden van Diana heb ik de supercosy panty gekocht bij Primark. Ik ben iemand die graag rokjes en jurkjes draagt in de winter en ik kan zonder te liegen vertellen dat die panty’s even warm zijn als mijn broeken. Normaal kan de kou buiten mij wel eens tegenhouden rokjes/jurkjes te dragen maar nu niet meer. Ze zijn daarbij ook nog eens enorm zacht. Alleen het prijsje is wel iets minder fijn dan bij de gemiddelde panty, je betaalt er voor een panty namelijk €4,00, maar ach dat heb ik er prima voor over. Het is geen halleluja prijs. De kniekousen komen ook van Primark, ze zijn eigenlijk overbodig maar ze zijn ontzettend leuk als accesoire.

Aan mijn voeten draag ik weer mijn favoriete schoenen van het moment, die je al vaker op mijn site voorbij hebt zien komen. Moet ik nog vertellen hoe gek ik op ze ben? <3

Geniet van jullie kerst, er komt straks nog een last minute video online!

Ketting – Primark

Spijkerblousje – Pimkie

Rok – H&M

Kniekousen – Primark

Schoenen – Invito

Love,

Jill

 

Share: