Net op het moment dat we dachten dat mijn blog niet meer white girl kon worden komt dit. Ik ben weer helemaal verslaafd aan Tumblr! Ik heb een lange tijd niks aan Tumblr gevonden aangezien ik het niet zo op HUF-sokken en Obey truien had. 3 jaar geleden was ik massaal nog Justgirlythings en galaxy  plaatjes *schaam* aan het rebloggen, maar toen die periode voorbij was vond ik er niet meer veel aan. Toen ik erachter kwam dat er veel meer in Tumblr zat dan alleen dat was ik weer helemaal terug in de geweldige wereld.

.Ribbet rrr

Op het moment heb ik maarliefst drie (!) tumblr’s:

1. Mijn fotografie tumblr, *klik* waarop ik al mijn goed gelukte foto’s post en verder niets.

2. Mijn persoonlijke tumblr, *klik* waar ik echt alles dat me aanspreekt reblog, voornamelijk indie, film en make-up gerelateerde zooi.

3. Mijn style tumblr, *klik* wat fashion, fashion en fashion is met een toefje make-up.

Kortom, ik ben weer helemaal one love met Tumblr en vind het heerlijk om op mijn iPad in mijn onesie (thanks, Sinterklaas!) lekker mooie plaatjes en teksten te kijken.

Wat is jouw tumblr? Ik ben heel benieuwd wat jullie allemaal posten en rebloggen!

Share: