DSC_7441wwee

Ik heb een kale muur. Alle muren in mijn kamer zijn vol, niet te vol maar gewoon goed ingericht. Ik zocht al een tijdje naar iets moois voor aan de muur, niet iets heel groots maar iets dat ik eventueel nog zou kunnen combineren met iets anders. Heel lang heb ik niks kunnen vinden, er was altijd wel iets dat mij tegenhield. Het was te druk, het paste niet bij de rest van mijn kamer of het was gewoon niet mijn ding. Na een jaar een kale muur te hebben gehad besloot ik het maar eens anders te doen, als ik niks leuks zou vinden dan maakte ik het zelf wel leuk.

Zo kwam ik op de site www.canvascompany.nl terecht. Bij canvascompany hebben ze allerlei mogelijkheden om je foto’s af te drukken, van een foto op alliminium tot op hout. Aangezien een foto op hout mij het meeste aansprak van alle opties werdt ik doorverwezen naar www.fotoophout.nl. Benieuwd wat ik op hout heb laten afdrukken?

DSC_7454qwer

In GIMP (een bewerkingprogramma voor foto’s) ben ik met een print die op www.etsy.com gekocht heb aan de slag gegaan en creeërde ik mijn eigen unieke plaatje. Ik ben enkel met de flacon begonnen, de rest heb ik er zelf omheen gemaakt.  Op de site kun je trouwens makkelijk zien waar de ruimte tussen de twee houten planken in zit. Het zou namelijk enorm zonde zijn als je tekst net op of in de ruimte valt.

DSC_7456xx

De kwaliteit is heel degelijk, je kunt ervoor kiezen een ophangsysteem erbij te kopen zodat je hem gewoon los aan de muur kunt hangen maar ik heb gekozen om hem op een zwarte plaat te hangen. Het hout zelf is erg dik en stevig. De kleuren van mijn foto op hout zijn echt precies als op de digitale foto, dit komt mede doordat ik voor de ‘white wash’-optie heb gekozen. Hierdoor komen de kleuren nog beter uit en is het oppervlak net wat gladder.

DSC_7663qwe

Dit is mijn uiteindelijke foto op hout aan de muur. Gaaf hé? Ik ben enorm blij mee! Hierboven zien jullie aan de zijkanten ook nog andere platen hangen, maar die blijven verrassing: het is een DIY die later op de blog komt. Voorlopig ben ik nog lang niet uitgekeken op mijn foto op hout. Hij was trouwens ook heel snel in huis, binnen 5 werkdagen lag hij bij mij op tafel. Kortom, ik ben erg te spreken over mijn nieuwe aanwinst.

Wat is jouw favoriete iets aan de muur?

Love,

Jill

Deze blogpost is in samenwerking met www.canvascompany.nl, ik geef altijd mijn eerlijke, onafhankelijke mening over de spullen die ik review.

Share: