Foto 27-05-15 17 31 28

Nope, ik ben nogsteeds niet over mijn obsessie voor matte lipproducten heen en nee, ik heb nog steeds niet genoeg matte lipsticks. Een vloeibare, matte lipstick stond al een tijdje op mijn verlanglijstje en ik was dan ook heel blij toen ik in Heerlen bij de V&D Sleek Matte Me in de kleur ‘Birthday Suite’ kon scoren. Ik heb voor het uitgebreide Sleek schap een behoorlijk tijdje staan twijfelen tussen ‘Petal’ en ‘Birthday Suit’ maar aangezien die laatste keus toch wat meer variatie aan mijn stash zou brengen heb ik toch daarvoor gekozen.

Foto 27-05-15 17 33 27

De sponsapplicator is prima. Ik vind het ronde model applicator waren de meeste merken tegenwoordig mee komen fijner, maar ook deze platte applicator brengt precies aan. De verpakking is trouwens ook een pareltje. Strak, mat zwart (vind ik altijd nog het mooistevoor verpakkingen) en het oogt absoluut niet goedkoop.

DSC_0373

De substantie is vloeibaar en zacht maar droogt wel snel. Op je lippen moet je de lipstick dus snel verspreiden, wil je dat er geen vlekjes ontstaan. Verder is het product totaal niet uitdrogend, wat ik stiekem wel verwacht had toen ik Googlede naar het kleurtje. Soms denk ik dat hij eraf is maar als ik dan in de spiegel kijkt zit hij er nog perfect op. De kleur ligt een beetje tussen bruin en oudroze in.

DSC_0316

full face foto met de Sleek Matte Me in ‘Birthday Suit’

Het kleurtje op mijn lippen. Persoonlijk vind ik dat hij mij behoorlijk streng staat maar het is weer eens net wat anders dan normaal. De kleur neigt op mijn lippen meer naar roze dan naar bruin. En bovenal, hij is behoorlijk mat!

Foto 27-05-15 17 37 13

 

Het matte effect is werkelijk waar prachtig. Ik denk ook dat ik heel graag nog een andere kleurtje van de Matte Me collectie wil, aangezien het product enorm comfortabel is en daarbij ook nog eens ontzettend classy. Voorlopig zijn de matte lipsticks nog niet uit mijn stash te slaan!

Het merk Sleek is o.a. verkrijgbaar bij The Make-Up Spot. Sleek Matte Me kost €6,50, mooi prijsje voor zo’n goed product!

Wat is jouw favoriete lipstick finish?

Love,

Jill

Share: