MIJN ‘GALAVERSLAG’

Als je het dan toch eenmaal naar dat examenjaar hebt gemaakt is een van de hoogtepunten toch wel het gala. Met mijn liefde voor Amerika droom ik natuurlijk al heel lang van een geweldige prom night en ik moet zeggen dat het dankzij de geweldige mensen die ik om me heen heb een enorm geslaagde avond/nacht is geworden. Omdat het dus een van de hoogtepuntjes is in mijn leven en ik het heel leuk vind om ook bij andere meiden gala looks te zien deel ik mijn gala natuurlijk hier, in mijn online hersenpot.

Foto 03-06-15 17 48 30

‘S middags liet ik mijn haren doen bij WKDKappers. Ik werd supergoed geholpen bij mijn keus voor het kapsel (ik twijfelde nog en had dus een foto van mijn jurk meegenomen) en was echt superverbaasd over wat zij met mijn nogal korte haar (het valt nu net op mijn schouders) konden.

Foto 03-06-15 19 21 00

Bij gebrek aan een make-upfoto maar even een selfie die ik in de auto maakte. Thuis werkte ik een half bord boerenkool (tatta’s be like) naar binnen, ik kreeg niet meer op omdat ik toch wel een beetje zenuwachtig was. Daarna begon ik aan mijn make-up. Ik droeg mijn Estée Lauder Double Wear foundation die normaal veel te donker is maar door mijn zelfbruiner (yay voor een zon gebruind huidje binnen een paar minuten) perfect was. Deze foundation is ideaal voor gala want hij blijft uren zitten, echt waar! Ook maakte ik een dubbele winged eyeliner met zwarte eyeliner en losse zilvere glitter en droeg ik losse plukjes valse wimpers. Fake it till you make, wat gala betreft.

Foto 03-06-15 17 47 27

De complete look! Ik ben stiekem een heel klein beetje verliefd op mijn jurk en ben benieuwd of ik nog wel een mooiere vind voor mijn HAVO gala.

Foto 03-06-15 17 56 06

Poseren bij onze superschattige Witte Kever Karmann 1303 cabriolet, wat mij dus absoluut niks zegt. Het was een enorm fijn ritje naar gala.

Foto 03-06-15 19 23 33

In de rij, we stonden als een na laatste tot iemand ons zo nodig moest inhalen. Het duurde best een tijdje voordat we er waren maar omdat we laatste waren kon het feest meteen losbarsten.

Foto 07-06-15 19 11 12

They see us rolling.

Foto 03-06-15 20 00 03

Rode loper dingen.

Foto 07-06-15 19 12 09

Het feest is niet compleet zonder ordinaire mirrorselfie.

bb

Handjes vast houden op I’ve had the time of my life. Vmbotioneel kun je het ook wel noemen.

Foto 04-06-15 00 02 22

Dé fissabeesten van het jaar. Veel kinderen waren naar buiten vanwege de gratis drank (?) die bij een café in de buurt uitgedeeld werd. Onze groep bleef gelukkig allemaal op het gala en we hebben het enorm gezellig gehad.

Foto 07-06-15 19 12 10

Swag aangezet.

Mijn voeten deden pijn, zegmaar fucking pijn en datzelfde geld voor mijn benen en heupen maar dat was het meer dan waard. Dit zijn de dingen waardoor ik nog meer overweeg om het onderwijs in te gaan haha.

Twijfel je of je wel/niet naar een gala wilt gaan, ik zeg doen. Ja, een jurk, kapsel, tasje etc. kost wat maar het is echt een onvergetelijke ervaring en overigens ook niet vergelijken met ‘gewoon’ uitgaan.

Dit was mijn vmbo/thavo gala 2015.

Love,

Jill

tags: gala verslag

Share: