Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil

Lippotlood als lipstick? Die trend zien we bij verschillende high end merken veel terugkomen. Ook Maybelline heeft zich een tijdje geleden gewaagd aan de trend en is daarmee worden de lipstickpotloden (om ze maar even een naam te geven) ook bij jou om de hoek verkocht.  Ik was heel benieuwd naar de hele trend en aangezien mijn liefde voor matte / satin lippenstift nogsteeds groeit was het geen straf om dit vrolijke koraalkleurtje in mijn mandje te gooien.

Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil

Maybelline noemt De Color Drama een ‘zacht matte lipstick in potloodvorm met extra kleurpigmenten voor een krachtig kleurresultaat’, hoewel ik de finish absoluut niet mat zou noemen kan ik me wel volledig aansluiten bij krachtige kleurresultaat. Er komt echt veel pigment vanaf, héél veel. Ik review trouwens de kleur ‘420 in with the coral.’

De verpakking vind ik speels maar niet heel goedkoop ogen. Het potlood is best klein en daarmee ook makkelijk in je tas te gooien. Perfect als je je lippen later op de dag nog een keertje zou willen bijwerken.

Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil

Valt het jullie ook op dat ik altijd ‘heel weinig’ swatch? Kleine gewoonte denk ik omdat ik in winkels ook nooit mijn hand vol kladder. Tijdens het swatchen voel je al hoe romig het product is. Oh, en is het koraalkleurtje niet prachtige in combinatie met witte, matte nagels? Dit zijn trouwens mijn eigen nagels.

Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil

full face foto met de Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil

De kleur valt eenmaal op mijn lippen net wat anders uit dan ik gedacht had! Hoewel de oranje ondertoon wel naar voren komt zie lijkt het eerder een neon roze kleurtje dan neon koraal. Ik vind het nog steeds een prachtkleurtje. Overigens ook behoorlijk tatta dat je achter in de spiegel zie hoe ik een selfie maak, haha.

Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil

Het is absoluut niet zoals je bij een normaal potlood gewend bent. De lipstick voelt heel romig aan op je lippen maar blijft, in tegenstelling tot wat ik gedacht had, een aardig tijdje (ongeveer 4 uur) perfect op je lippen zitten. Een maaltijd overleeft hij redelijk.

Ik ben heel positief over de Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil en zit er tijdens het tikken van deze review ook eraan te denken de paarse variant aan te schaffen. Wellicht zien jullie die dan nog wel terug in een FOTD. Langer dan een kwalitatief goede lipstick blijft hij niet zitten maar dat neem ik harstikke voor lief. Dit kleurtje zullen jullie in de zomer nog veel gaan terug zijn!

De Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil kost €6,99 en is verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat

Wat is jouw ultieme zomerkleurtje? 

Love,

Jill

Share: