Foto 09-07-15 22 12 50

Foto 09-07-15 22 11 48

 

Foto 09-07-15 22 14 54

Foto 09-07-15 22 08 54

Foto 09-07-15 22 08 14

Hi allemaal!

Het regent pijpenstelen terwijl ik dit typ en ik zegen mezelf met het feit dat deze foto’s nog zijn geknipt terwijl het weer oké was. De zomerse shortjes en jurkjes mochten namelijk na de minizomer vorige week weer de kast in. Ik keek laatst naar mijn stapel met donkere jeans en zwarte broeken (once you black you never go back) en besefte dat ik toch echt wel eens een lichte broek aan mijn collectie mocht toevoegen. Even makkelijk te combineren als zwart maar net wat geschikter voor dit seizoen. Reden genoeg voor een (online) shopsessie!

Bij Express Wear mocht ik een aantal leuke items uitzoeken en jawel, ik ging voor de allerlichtste broek die je maar kunt bedenken en tegelijkertijd mijn liefde voor zwart niet achter me liggen.

Ik koos voor een ontzettend leuk, zwart vest van Sparkz, een mouwloos exemplaar met leren details op de schouders. Hij is lekker wollig en dik dus ondanks het feit dat hij geen mouwen heeft is hij prima in staat je warm te houden. Hij heeft ook ritsen aan de zijkant met vakjes waar genoeg in past, hartstikke handig als je net zoals mij niet zo’n tasjes persoon bent.

Mijn witte broek is natuurlijk van Only, net zoals ongeveer 3/4 van mijn andere broeken. Voor mijn hella long legs hebben zij de perfecte maat en ook deze sluit dan weer perfect aan.

Beide items zijn kwalitatief top en komen van expresswear.nl. Over hun service ben ik enorm te spreken, ik bestelde na vier uur op een donderdag en kreeg het de volgende dag al thuis mijn pakketje aangeboden. Je krijgt ook netjes meteen een track en trace code wanneer je pakketje verzonden is, hartstikke betrouwbaar dus!

Shirt – The Sting

VestSparkz

BroekOnly

Schoenen – Bristol

Lipstick – Hema longer lasting lipstick 05

 

Share: