Door de jaren heen heb ik samen met Daphne al heel wat kiekjes gedeeld. Lees: al onze foto’s passen niet in één Dropbox. Nog nooit eerder liet een van ons een foto profesioneel afdrukken, tot nu! Bij www.fotoophout.nl liet ik een foto op forex, een materiaal dat omschreven wordt als een hele lichte kunststof, afdrukken.

Foto 09-11-15 15 20 52

Ik liet al eerder een foto op hout afdrukken maar dit keer wilde ik graag voor een iets meer minimalistische en strakkere look gaan en daarom koos ik voor een foto op forex. Dit kiekje is een keer genomen afgelopen zomer toen ik Daphne’s make-up had gedaan en we besloten selfies te nemen, white girl als we zijn. Het paarse tintje heb ik toegevoegd met de bae der fotobewerkingsapps genaamd VSCO.

Foto 09-11-15 15 13 48

Ook kun je ervoor kiezen een handig ophangsysteem (met uitleg!) erbij te bestellen voor een klein prijsje, wat enorm fijn is aangezien ik er echt verrekte weinig verstand van heb. Geloof me, ik heb ongeveer twee jaar geleden mijn kamer verbouwd en het is moeilijker dan je denkt.

Foto 09-11-15 15 11 01

Net zoals bij mijn vorige bestelling kreeg ik ook dit keer weer wat leuke goodies erbij!

Foto 09-11-15 15 18 14

Het plekje voor de foto! Ik vond de letters alleen best wel kaal op de plank en ben dan ook blij dat er nu iets leuks maar bovenal unieks bij staat.

Foto 09-11-15 15 21 37

Quinn vond de verpakking minstens zo leuk overigens, haha. Je foto op forex komt een stevig met schuim verpakte doos.  De verzending is trouwens behoorlijk snel. Ik had er spoed op gezet zodat Daphne hem ook nog kon zien omdat de momenten dat zowel Daphne als ik een vrije agenda hebben schaars zijn, maar helaas was hij net niet op tijd binnen. Echter was het een kwestie van geluk want een spoedbestelling neemt 3 werkdagen in beslag en ik had hem dan ook net te laat besteld. Niet erg, want zo zie je dus wel dat www.fotoophout.nl levert binnen de aangegeven termijn!

Foto 09-11-15 15 06 34

Ik ben heel erg blij met het nieuwe stukje decoratie op mijn kamer! Ik heb stad en land afgezocht naar iets dat geschikt was voor mijn IKEA plank en ik heb zelfs overwogen het hele ding er maar af te halen maar nu kijk ik toch tevreden naar het ding. Het allerleukste vind ik nog het unieke aspect, het is simpelweg niet zo’n huis-tuin-en-keuken dingetje dat iedereen heeft hangen. Bovendien heeft een afgedrukte foto toch echt wel iets dat een niet te creëren is met het digitale.

Heb jij al een foto op forex?

Love,

Jill

 

Share: