Naast dat ik onlangs ontdekte dat Make-Up Revolution helemaal niet zo ver van huis verkrijgbaar was, ontdekte ik bij de Kruidvat in dezelfde straat ook nog eens Make-Up Academy! Ik kon mijn ogen niet geloven. Als eerste keek ik natuurlijk naar de lipproducten en daar vond ik de Velvet Lip Lacquer, wederom een vloeibare matte lipstick. Nee jongens, ik krijg er nogsteeds geen genoeg van en omdat ik gek ben op MUA, wilde ik ook zeker hun variant uitproberen. Van de drie aanwezige kleuren koos ik Criminal, een koele, felroze kleur die echt van je lippen afknalt. Kijk je mee?

Foto 18-12-15 16 02 33

De MUA Luxe Velvet Lip Lacquer komt een bizar luxe verpakking voor een low-budgetmerk, ook al verraad de naam van het product dat het een luxeproduct is. Toch is lipstick in een kartonnetje leveren is iets dat ik tot nu toe alleen bij high end merken heb gezien. Ook bij de lipstick zelf is aan luxe geen gebrek, de huls, dus ook het glas, is volledig mat. Chique!

Foto 18-12-15 15 55 17

MUA belooft een long lasting en smudgeproof lipstick – en ja, die belofte maakt MUA zeker waar! Ik droeg de lipstick een hele avond op een feestje (inclusief hapjes) en toen ik rond een uur of een voor de spiegel stond om mijn make-up eraf te halen zat de lipstick er nagenoeg nog precies zo op als op het moment dat ik hem aangebracht had.

Foto 19-12-15 17 17 30

Geen top kwaliteit, maar het was dan ook al behoorlijk laat om mijn spiegelreflex erbij te pakken. De kleur is een tikkeltje lichter geworden maar zeker nog goed en gelijk dekkend aanwezig! Wauw, dat had ik echt niet verwacht voor zo’n klein prijsje. En daarbij, wat een prachtkleur is het!

Foto 19-12-15 17 27 37

full face foto met de MUA Luxe Velvet Lip Lacquer in Criminal

Ik ben heel blij met mijn nieuwe prachtkleurtje! Felroze lipstick was volgens mij in de tweede echt niet bij mij weg te slaan maar door de tijd heen ben ik felroze steeds meer gaan vergeten en daarmee vervangen. Toch vind ik dit kleurtje voor de verandering ook stiekem weer eens ontzettend leuk om te dragen. Niet iets voor iedere dag, maar wat maakt dat uit voor dat fijne prijsje?

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer kost €4,99 en is online verkrijgbaar bij Kruidvat

Love,

Jill

Share: