Foto 25-01-16 14 02 54

Foto 25-01-16 14 10 07

Foto 25-01-16 14 03 14

Foto 25-01-16 14 02 58

Foto 25-01-16 14 16 18
Foto 25-01-16 14 03 25

Een outfitpostje, dat is alweer een tijdje geleden! Omdat het weertje deze week beloofde behoorlijk goed te worden nam ik de kans om weer eens foto’s te schieten met beide handen aan. Ik ben nogal een koukleum en om nou zonder mijn unfashionable maar o zo warme winterjas stil te moeten gaan staan zag ik niet zitten.

Drie keer wisselen van fotolocatie, dat heb ik nog nooit meegemaakt. Na een kortje dagje school begaf ik me dus samen met Sanne richting stad opweg naar ons oorspronkelijk gekozen plekje en na net een paar kiekjes geschoten te hebben werden we lastiggevallen door een stel mannen op middelbare leeftijd. Ain’t nobody got time for that, dus we peerden ‘m. Echter was de belichting niet zo fijn op onze snel geïmproviseerde locatie dus hebben we een beetje twee plekjes gemixt. En eerlijk, ik moet zeggen dat dat me eigenlijk best wel bevalt!

Over op de outfit! Lekker donker en minimalistisch, maar daar hou ik stiekem wel van. Zolang alles niet van hetzelfde materiaal of stof is, vind ik een compleet zwarte outfit (of ja, in dit geval met een likje bordeaux) best geslaagd. Ik draag ook mijn nieuwe favoriete sjaal (en met mij die van de helft van alle Nederlandse tienermeisjes, ahum) hij mag dan wel door iedereen gedragen worden, maar hij matcht dan gewoon ook zo makkelijk! Ik kocht hem bij mijn rode jas en geloof me, een goeie maar toch niet saaie sjaal vinden voor een rode jas is moeilijker dan je denkt en ben er – al helemaal voor het fijne prijsje – zeker blij mee.

Ohja, ik droeg mijn leren jasje voor de verandering eens weer! Ik heb best al wat leren jasjes gehad, maar nog nooit een zwarte. In het begin heb ik hem dan ook niet zoveel gedragen omdat ik vond dat hij me nogal hard maakte. Toen ik voor mijn kast mijn outfitpost-outfit aan het samenstellen was en hem even aantrok verder die gedachte opeens. Hoe kon ik dat gedacht hebben? Ach, ik denk dat iedereen wel met een bepaald kledingstuk een haat-liefde verhouding heeft.

Met welk kledingstuk heb jij een haat-liefde verhouding?

Love,

Jill

Biker jacketPrimark
BroekH&M
KettingForever21
SchoenenVan Haren

Share: