Red Cherry Lashes in #43

Nepwimpers, op mijn gala vorig jaar na heb ik ze verder nooit zo gewaardeerd. Ik vond het maar zwaar aan mijn oogleden, vaak heel nep uitzien en was simpelweg tevreden met een likje mascara. Echter begon het ook bij op een gegeven moment te kriebelen om het weer eens te proberen, de juiste nepwimpers geven immers wel net dat beetje extra. Ik ging op onderzoek uit en kwam uit bij de Red Cherry lashes in #43, een standaard paar nepwimpers waarmee je niet over de top kan gaan.

Red Cherry Lashes in #43

Ik heb #43 vooral gekozen vanwege de lengte. Ik ben zelf helaas niet gezegd met oneindig lange wimpers (mijn vader overigens wel, zo oneerlijk!) en dat was dus ook hetgene dat ik voornamelijk zocht. Van heel dichtbij ogen ze wel redelijk fake, maar van een afstandje ziet het er prachtig uit.

Red Cherry Lashes in #43

Red Cherry Lashes in #43 close-up

Is dat even anders! Heeeel gek om opeens een volle oogopslag te hebben. Ik heb de wimpers flink bijgeknipt omdat ze veels te groot waren voor mijn nogal kleine oogjes. Echter lijken mijn ogen een flink stuk groter met de nepwimpers op, wauw! Okay, I admit, I’m in love with fake lashes. 

Foto 18-01-16 15 24 34

full face look met Red Cherry Lashes in #43

Ik ben heel erg te spreken over de nepwimpers van Red Cherry! Ja, het blijft wat zwaarder op je ogen dan gewoon mascara maar ik zou dit opzich best een dagje werken of school vol kunnen houden. Het vult mijn gezicht net een beetje meer op en ik moet ook toegeven dat ik net wat wakkerder lijk dan normaal. Ik ben nogsteeds geen meisje dat in is voor iedere dag nepwimpers dragen maar dit is zeker leuk wanneer ik mijn make-up wat uitgebreider doe!

Ik bestelde de Red Cherry Lashes in #43 bij Voluminous voor €4,95

Wat zijn jouw favoriete nepwimpers?

Love,

Jil

 

 

 

Tags: Red Cherry Lashes in #43

Share: