Zilveren schoenen

Zilveren schoenen

Zilveren schoenen
Zilveren schoenen

Zilveren schoenen

Zilveren schoenen
Zilveren schoenen

 

Bonjour, Mes Amis <3

Glimmende schoenen, ik krijg er echt niet genoeg van. Nadat mijn favoriete holografische paar ooit (klik) toch echt te gescheurd waren was baalde ik enorm. Dit ook echt een nadeel van glimmende en dus vaak lakschoenen, op den duur wordt de lak toch lelijk of gaan de vouwen scheuren. Echter maken zilveren schoenen maken een outfit toch net wat minder simpel, iets aparter en ik merkte dat ik ’s morgens vaak voor spiegel stond met het idee dat mijn holografische schoenen hier toch geweldig onder hadden gepast.

Nu had ik een geweldig paar bij de Sasha gespot maar die vond ik toch net wat te duur, het is geen paar namelijk om iedere dag aan te trekken. Toen kwam ik erachter dat C&A een paar had dat letterlijk bijna precies hetzelfde eruit zag en ja, je voelt hem al aankomen, toen kon ik niets anders dan het paar omarmen. C&A staat bij iedereen denk ik nog steeds wel bekend om de fijne prijsjes en tegen zilveren schoenen die niet mijn hele bankrekening leegrippen kan ik in ieder geval geen nee zeggen.

Voor de rest hield ik het lekker basic, mijn favoriete zwarte high waisted broek, simpele grijze geribte croptop en mijn jeansjasje van Pimkie erover. Nothing too special dit keer, op mijn schoentjes na natuurlijk. Ik voel me net zo’n klein meisje als ik ze aanheb, ik kan het echt niet laten om zo af en toe te kijken welke kleurtjes mijn schoenen nu weer reflecteren. Ach, met een beetje kinderlijke verbazing is niks mis.

Heb jij al een paar zilveren schoenen?

Love,

Jill

Share: