Gister schoot het me ineens te binnen: het is begin April, Fashupstyle bestaat dus bijna twee jaar! Gauw scrollde ik even terug in WordPress en jawel hoor, morgen (vandaag dus) is de dag dat mijn kindje twee wordt. Vorig jaar was ik heel erg bezig met mijn jubileum maar op dit moment heb ik het zo druk en beschouw ik mijn blog stiekem als zoiets vanzelfsprekends dat het me totaal ontschoten was. Allereerst wil ik ook wederom dit jaar jou bedanken, mijn lieve lezer die me iedere keer weer vrolijk maakt als ik naar de cijfertjes in Google Analytics kijk. Daarnaast voel ik me ook met alle leuke comments en andere reacties ontzettend gezegend. <3

Anyway, hoe cliché het ook mag klinken, de tijd is voorbij gevlogen. Ik kan me nog perfect herinneren hoe ik voor het eerst met mijn feloranje crappy camera een Essence lipstick op de foto zette en ontzettend trots was op mijn onscherpe foto’s. Er ondertussen vanalles veranderd en precies daarom neem ik jou mee on a trip down memory lane.

qwert

 

Allereerst wil ik dit nostalgische berichtje delen wat ik ooit op mijn oude blogspot postte, die ik overigens speciaal voor de gelegenheid weer eens opende. Dit is het moment waar de ideeën voor een eigen domein begonnen te borrelen! Zo ontzettend gek om terug te lezen.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Fashion to the max, ik zeg het je. Herrineren jullie nog de tijd waarin ieder felgekleurde broeken droeg en Björn Borg ondergoed echt dit shit was? Deze outfitpost was een beetje na deze tijd, ik had het er moeilijk mee mijn appeltjesgroene broek en andere felgekleurde dingetjes achter me te laten.

DSC_2451

Productfoto’s maken was ook zoiets. Zéér professioneel. Ik zie dit overigens niet als negatief hoor, eerder als een leerproces waar ik nu met een lach op kan terugkijken.

2012-12-29 12.16.41

Ook dacht ik dat een foto op de computer prima als achtergrond kon dienen voor een foto. Dem purple gradient nails tho.

Processed with VSCO with hb1 preset

De productjes waar het allemaal mee begon! Het houten bureau is inmiddels vervangen door de befaamde MALM make-uptafel. Ik had een hele hoop e.l.f. producten gekregen voor mijn verjaardag. Ik vroeg om oogschaduwapplicators! Daar zou ik nu dus echt niks meer mee kunnen.

DSC_1670 copy

Mijn allereerste review (klik) ging over de Make-Up Academy lipsticks. Fetus alert! Ik heb ook het idee dat ik toen op een totaal andere manier schreef, los van de ontwikkeling over twee jaar tijd van mijzelf en mijn blog skills.

Op naar 3 jaar Fashupstyle!

Love,

Jill

Share: