Bonjour mes amis <3

Wanneer je me iets langer volgt, weet je dat ik fan ben van Tumblr. Ik ben gek op het volgen van onder andere fashiontumblrs, mocht je ze niet kennen: die acccounts posten catwalk- en campagneplaatjes van allerlei merken, die ik overigens niet kan betalen haha.

Als fashionliefhebber zijn er altijd bijzondere collecties die je bij blijven zoals bijvoorbeeld de Barbie collectie van Moschino vind ik nog altijd supergaaf maar zo ook de H&M x Versace collectie. De printjes maar toch ook de draagbaarheid van de collectie vond ik destijds als 12-jarige helemaal het einde maar dat bleef op die leeftijd bij kijken en niet kopen. Bij toeval kwam ik bij een jasje in precies mijn maat uit bij TheNextCloset, een online marktplaats voor tweedehands designerkleding en kon ik mijn geluk niet op! Dit is overigens mijn eerste designer (oké, half designer)item en de diepte van de kleuren en de kwaliteit van de stikwerken van de stof zijn ongekend. Ik ben heel blij met mijn jasje en ik combineer hem het liefste all black want hey, het jasje verdient wel een plaatsje als key van een outfit.

Wat is jouw favoriete item?

Love,

Jill

*Ik heb overigens een korting ontvangen op het jasje van TheNextCloset maar dit heeft mijn mening niet beïnvloed.


Share: