Handtasjes zijn heel erg leuk voor shoptripjes, don’t get me wrong – maar bij dagjes weg of bijvoorbeeld bij het gaan naar festivals vind ik een kleinere rugzak véél handiger. Lucky me, want van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik een rugzak uitzoeken om te reviewen! Ik koos voor een cognac kleurigere rugzak van hun eigen collectie, Duifhuizen.

Duifhuizen tassen en koffers

I mean look at it! Ik vind hem echt heel stylish en chique maar toch ook weer edgy door het krokodillenleer aan de zijkant, de combinatie van edgy en chique vind ik in mijn outfits ook heel leuk dus ik vind het ontzettend leuk dat dat in de rugzak ook een beetje terugkomt. Het formaat is super, hij is groot genoeg voor mijn spiegelreflex camera en nog wat andere spulletjes maar in omvang blijft het een kleinere rugzak.

Duifhuizen tassen en koffers

Oh, en de kleur! Ik vind het cognac bruin in combinatie met de goude hardware echt ontzettend mooi, ik heb nog overwogen een zwarte te bestellen en ik moest mezelf echt tegenhouden met de gedachte ‘nee Jill, niet nog een zwart item!’ maar ik moet zeggen dat ik echt heel blij ben met mijn keuze. Bovendien is zwart een stukje onhandiger bij dagjes weg en bij festivals omdat je tas dan gemiddeld warmer wordt in de zon en dat is ook niet altijd even prettig.

Duifhuizen tassen en koffers

De tas valt prima te combineren ook! Hier heb ik een neutrale outfit aan en de tas valt prima samen met het geheel. Overigens was ik ook voor het eerst in Antwerpen, wat een prachtig station!

Foto 14-05-16 15 34 09

 

Als laatste wil ik ook nog even kwijt dat hij ontzettend comfortabel is. Het (echte) leer voelt heerlijk zacht aan op je schouders en ik voelde het niet eens toen ik een van de hengels gedraaid had zitten. Superhandig als je dus de hele dag in de weer bent!

Al met al ben ik heel blij met mijn tas – mocht je het nog niet doorhebben, haha. Bij Duifhuizen tassen en koffers had ik overigens de tas meteen de dag nadat ik hem besteld had binnen dus dat is heel handig als je last minute voor een dagje uit overweegt zo’n tas te bestellen!

Wat is jouw favoriete tas?

Love,

Jill

Share: