Het leven is nou eenmaal niet perfect en omdat ik er niet van hou een onrealistisch beeld te schetsen op social media deel ik vandaag mijn meest bizarre, gekke momenten van de laatste tijd. Leedvermaak is nou eenmaal nog altijd de beste vorm van vermaak. huehuehue.

  • Toen ik ’s avonds laat in het donker thuiskwam en mijn fiets in de garage zetten was dat niet het enigste wat ik een nacht achter slot en grendel opsluitte. De volgende morgen namelijk toen ik de voordeur open maakte hoorde ik keihard gemiauw, ik had een kat hier uit de buurt de hele nacht opgesloten!
  • Onlangs kwam ik erachter dat Scandinavië geen land is, maar een gebied. Ik dacht oprecht dat het ergens bij Zweden lag.
  •  Flink meejammen op Big Sean en vervolgens keihard ‘I don’t f*ck with you’ door het studiecentrum roepen met het idee je het op toon zei dat alleen je vrienden het konden horen.
  •  Vorige week dacht ik even lekker S’mores te maken en pakte ik plastic schaaltjes die in de magnetron kunnen met het idee dat ze ook wel in de oven zouden kunnen. Niet dus, want ik keek recht door de bodem van het schaaltje heen toen ik het oppaktte. Blijkbaar is dit iets dat mensen over het algemeen weten, hahahaha en dit heeft een cum laude rapport, lachen.
  • Tijdens het uitgaan in het midden van een halfvolle zaal op gladde plek stappen en volledig op je bek gaan. Mijn knie heeft alle kleuren van de regenboog gekend…

Dat was wel weer genoeg sentiment voor vandaag. Heb jij nog bizarre momenten meegemaakt?

Love,

Jill

Share: