Na bijna een maand radiostilte zou je bijna denken dat er iets aan de hand. Echter is niets minder waar. Of ja, eigenlijk wel. Achter de schermen ben ik met ontzettend veel leuke en nieuwe dingen bezig rondom de blog en ik wil er zo ontzettend graag meer over vertellen (!!!) maar dat kan nog niet. In Berlijn (ja, ik was in Berlijn) raakte ik ontzettend geïnspireerd door alles, niet alleen de stad zelf maar ook de warmte en gezelligheid van de reis opzicht deed mijn creatieve deel ontzettend goed. Wat reizen toch wel niet met je kan doen. Ik vind het altijd zo heerlijk om terug te komen en me dan weer helemaal fris te voelen, klaar voor een nieuwe uitdaging.

Op het moment ben ik bezig met de laatste loodjes (maak daar maar een hoop loodjes van) op school maar ik bezwijk er niet onder door de heerlijke travel-vibe die ik nog met me meedraag. Eergister was dat wel even anders want dat was de dag van de examenuitslag, ik was de hele dag op van de zenuwen maar ik kon niet blijer zijn na het verlossende woord: ik had namelijk een 9! Ik heb het hele balkon in ons gebouw vol gegild want ik was zo ontzettend blij! Hard work pays off, zo fijn om dan resultaat te zien. Mijn complete squad is ook geslaagd en dat maakte me nog veel blijer.

Echter, om even terug te komen op het begin, blijft de grote vraag of ik nu weer actief ga bloggen. Voor nu blijft dat even op een laag pitje, want de vrije tijd die ik heb wil ik besteden achter de schermen van Fashupstyle. Binnenkort komt er zoveel leuks aan, I promise!

Een nieuwe video zit wel in de rendering dus hopelijk verzacht dat alles een beetje. Lieve lezer, see you soon!

Love,

Jill

Share: