Soms, moet je gewoon eens even wat anders doen. Een extra blokje omlopen. Iets proberen wat je nog nooit eerder hebt gedaan. De verandering zijn.

Inmiddels is het zo’n twee en half jaar geleden dat ik als veertien-jarig meisje begon met bloggen op www.fashupstyle.nl. SEO, Google Analytics en nog heel veel andere zaken waren dingen waar ik me niet mee bezighield: ik maakte foto’s en schreef naar aanleiding daarvan een zeer kwalitatief (ahum) stukje. Ik ging enthousiast op pad naar de Kruidvat voor de vernieuwde schapen van Essence en Catrice, om met mijn eerst verdiende centjes een product te kopen om te reviewen. Ja, dat was wat je noemt de bloggerlebi destijds, haha. Ik heb daar toen heel erg veel plezier aan beleefd maar zoals je al kunt aanvoelen krijg je me nu zeker niet meer zo enthousiast voor een bezoekje aan de Kruidvat. Time for some change.
Destijds heb ik met kiezen voor een naam met een beauty/fashion-tintje (om het maar even een naam aan te geven) mezelf meteen het etiket beautymeisje opgelegd, iets wat toen dus volledig bij me paste –  maar nu toch echt niet meer. Make-uppen vind ik nogsteeds hartstikke fijn, met de producten en de mooie palettes die bij mijn inmiddels zorgvuldig opgebouwde routine horen, en zo nu en dan make-up voor een feestje of gala verzorgen vind ik ook megaleuk – begrijp me niet verkeerd. Toch ben ik ben gewoon een beetje over het beautyblogwereldje heen gegroeit. Daarnaast zijn zoveel meer dingen die me veel meer bezig houden dan make-up, met 17 jaar houdt ik me toch met andere en vooral minder oppervlakkige dingen bezig.
Daarom begin ik nu, met het nieuwe jasje van Fashupstyle, een blog zonder etiket. Schrijven, fotografie en zo af en toe een video maken zijn nog altijd dingen die ik met heeel veel plezier doe en ik ben heel blij dat ik nu de knoop het doorgehakt om verder te gaan met dat wat passie prikkelt, op dit precieze moment. Ik blijf wel onder de naam Fashupstyle schrijven, simpelweg omdat dat de naam is waarbij ik bekend ben bij mijn lezers.
Maar, wat kun je dan verwachten? Héél veel! Outfitposts blijven er natuurlijk komen, travel diaries, kunst-gerichte dingen en hier en daar een artikeltje met wat diepgang maar vooral gewoon over dat wat me op het desbetreffende moment bezig houdt. Oh, en don’t worry: reviews komen ook nog zeker terug – maar dan wanneer ik er zin in heb. Ik wil mezelf niet het etiket fashion- of lifestyleblog opleggen, want dat peilbaar moeten zijn vind ik helemaal niks aan. Wellicht is dat commercieel gezien niet het meest strategische maar ach, ik heb een vast kringetje aan lezers opgebouwd en daar ben ik meer dan tevreden mee want als ik die niet had gehad – dan was ik waarschijnlijk al heel lang geleden gestopt.
Heel veel liefs,
Jill
PS: Elke maandag, woensdag en vrijdag komt er in ieder geval een post online!
Share: