foto-05-10-16-14-04-51

foto-05-10-16-14-04-53-2

foto-05-10-16-14-00-50

foto-05-10-16-14-01-48

foto-05-10-16-14-03-29

foto-05-10-16-14-03-34

 

Hi there!

Vandaag post ik een kleine ode aan mijn broek van Stradivarius. Wees gerust, ik ga geen alinea-lang verhaal schrijven over hoe fijn deze broek is maar ik wil wel even mijn blijk van waardering uitspreken. Stradivarius maakt broeken met geweldige, unieke looks die ook nog een high waisted zijn en geschikt zijn voor de langere dames onder ons. Méér kan ik me echt niet wensen, jongens. Een fijn prijsje misschien, maar daar voldoet dit exemplaar gewoon ook al aan.

Onder de outfit draag ik mijn zwarte brogues van de Primark, een paar dat waarschijnlijk bij mijn vaste volgers al heel bekend is maar ach, ze combineren gewoon zó lekker. Eigenlijk maak ik hier een hele grote moderegel, door zwart met blauw te combineren, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik die hele regel grote onzin vind. Het regel-concept in de mode vind ik überhaupt onzin. Kijk, dat felroze shirt met een knalroze broek niet esthetisch verantwoord is, daar voel ik ook wat voor. Aan de andere kant vind ik mode een manier van expressie, net als kunst en vind ik niet dat je op enige manier erin beperkt mag worden te laten zien wat jij bent.

Als laatste wil ik Femke Voss nog even dikke credits geven voor het maken van de plaatjes, talentje dat het is.

OUTFIT

 

SHIRT | New Yorker

BROEK | Stradivarius

HORLOGE | Daniel Wellington

SCHOENEN | Primark

 

Share: