Foto 16-07-16 18 47 51

Toen ik een jaar geleden in Barcelona het Urban Decay Naked (1) palette swatchte wist ik twee dingen gelijk: het palette ging zeker weten mee naar huis en dat dit palette zeker niet mijn laatste palette van Urban Decay zou zijn. Onlangs breidde ik mijn collectie uit met het Naked Basics palette en vandaag vertel ik er alles over!

Foto 16-07-16 18 49 02

Luv me some basics. Nee, maar écht. Ik hou ontzettend van exentrieke ooglooks maar het simpel en naturel houden kan soms ook ontzettend mooi zijn. Hoewel ik meer iemand ben die volgens ‘less is bore’ leeft kan ik niet ontkennen dat een mooie, matte oogopslag prachtig is. Precies daarom kocht ik voor de verandering eens een volledig matte palette.

De verpakking geeft me wederom een luxe-gevoel. Het doosje is zelfs vanbinnen mooi en het palette zelf is gemaakt van een heel degelijk soort plastic.

Foto 16-07-16 18 52 44

Over op de inhoud! De samenstelling vind ik perfect, het feit dat de highlighter shimmery is vind ik super omdat ik een matte highlight over het algemeen heel onnatuurlijk vind. Daarnaast bied het palette ook keus in een gele (foxy) of rode (walk of shame) ondertoon in je ooglook, wat het palette heel toegankelijk maakt. Super!

Foto 16-07-16 18 55 43

Dit zijn Venus, Foxy, Faint en Carve. De structuur is echt ontzettend zacht, wat maakt dat de kleuren ontzettend goed te blenden zijn.

Foto 16-07-16 18 56 00

foto-17-09-16-16-43-16r

Simpel lookje.

Urban Decay wist me met dit palette wederom heel erg blij te maken. Het voordeel van nudes in palette vorm is dat je niet hoeft liggen te klooien met verschillende structuren en pigmentaties en daarom veel gemakkelijker een egale ooglook kunt maken. Aanrader!

Love,

Jill

Share: