Als je me iets langer volgt, dan weet je dat ik een voorliefde heb voor de kleur rood. Bordeauxrood, vuurrood, als lipstick of simpelweg een rode jas: rood vind ik prachtig. Toen ik ’s morgens voor de spiegel stond en zag dat én mijn tas, én mijn jas én mijn trui allemaal rood van kleur waren waren (ik had ze alle drie onafhankelijk van elkaar gekozen om aan te trekken) en ik daarnaast merkte dat het niet vloekte, wist ik direct dat dit materiaal was voor een outfitpost.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with b5 preset

 

Allereerst even een shoutout naar Marjolein Asselberghs voor de esthetisch verantwoorde plaatjes (check haar Instagram hier) en een bedankje voor de gezelligheid van maandag. We zijn samen naar de Dutch Design Week geweest (daarover later deze week meer!) en Marjolein was ook zo aardig even wat outfitfoto’s te maken.

Ik heb al eerder een ode aan de ‘TALL’ afdeling van Topshop beschreven, maar ook met mijn nieuwe, tweede jeans ben ik ontzettend blij. Het is wederom een echt high waisted model, de jeans is van heerlijke kwaliteit en hij past gewoon perfect. Dit is misschien handige info om erbij te vertellen als je net zoals mij niet in de buurt van Amsterdam woont en toch overweegt bij Topshop te bestellen: ik draag een waist 28, length 36 in zowel mijn mom jeans als joni jeans en ik ben 1,76 lang. Bestellen gaat overigens prima, bij mij duurde de verzending precies vijf dagen vanaf het magazijn in Engeland.

Mijn schoenen en tas komen allebei van Stradivarius, wat ondertussen toch echt wel mijn favoriete keten is geworden. Wisten jullie al dat er binnenkort eentje in Eindhoven komt? Keileuk voor ons zuiderlingen. #nospon

Wat is jouw favoriete kleur om te dragen?

Love,

Jill

TRUI | H&M

JAS | NEW YORKER

MOM JEANS | TOPSHOP (TALL)

SHOES | STRADIVARIUS

TAS | STRADIVARIUS

HORLOGE | DANIEL WELLINGTON

Share: