Omdat roze héél erg leuk is.

foto-21-11-16-13-11-21

foto-21-11-16-13-11-39

foto-21-11-16-13-14-23

foto-21-11-16-13-11-43

foto-21-11-16-13-13-26

Dag lieve, trouwe bezoekertjes <3

Hoewel dit niet de meest actieve periode is in mijn ‘blogger’-bestaan kijk ik er iedere keer van op dat alle bezoekersaantallen toch redelijk stabiel blijven. Deels kijk ik daar naar met een schuldgevoel want ik vind het super erg dat ik niet zoveel kan posten maar aan de andere kant ook met een tevreden gevoel: er is blijkbaar een reden om te blijven terugkeren op mijn blog. Echter ben ik vandaag terug met een ouderwetse outfitpost!

Hetgene dat deze outfitpost toch wel overduidelijk centraal staat is mijn felroze sweaterdress van Monki. Ik hou van outfits waarbij er een onderwerp echt de essentie is en knalt en de rest daar op een rustige manier bij afgestemd wordt. Roze blijft stiekem toch wel een beetje favoriet. Lekker meisjesachtig en vrolijk.

Is het overigens normaal dat we roze aan meisjes koppelen en dat blauw juist duidelijk voor jongens spreekt? Dit valt me nu opeens binnen. Onder andere daarover filosofeerden mijn PWS-partner in crime Femke en ik namelijk met zo’n 20 kinderen eergisteren. Ons lesplan was wellicht leerzaam voor de kinderen maar zij leerden ons ook namelijk iets: klassenmanagement is een hels karwei. HAHAH, ik had nooit verwacht dat voor de klas staan zo intens kon zijn. We vonden het beide hartstikke leuk maar de kinderen rustig krijgen, daar moet je wat voor uit de kast halen. Na ‘Het is niet netjes om niet naar je klasgenootjes te luisteren!!!’ ‘Als jullie niet luisteren, kunnen we ook geen spelletje doen!’ en kinderen die een wanhopige poging deden bij ons snorretjes op het gezicht te tekenen waren we volledig gesloopt. ‘S avonds hebben we onszelf heel hard uitgelachen toen we het videomateriaal terugkeken op de televisie.

 

DRESS | MONKI

CHELSEA BOOTS | VAN HAREN

HORLOGE | DANIEL WELLINGTON

OORBELLEN | STRADIVARIUS

 

Love,

Jill

Foto’s door de leuke Sanne Kohlen

 

 

Share: