Ik schilderde, feestte, werkte nog nooit eerder zo hard voor school en kwam overal aan toe behalve bloggen. Vet vervelend, maar ik beleefde ondertussen wel een hoop andere leuke dingen!

CHANGES

foto-13-11-16-20-26-38

Allereerst onderging mijn haar een grote onderhoudsbeurt! Zoals je op de linkerfoto ziet was dat echt hoognodig haha.  Mijn haar was behoorlijk dood van al het zwemmen in de zomer, ik had uitgroei en mijn haar was veel lichter en daarmee ook geler geworden door de zon, ieh. Ik liet maarliefst 13 centimeter van mijn haar afhalen en hoewel ik tegen de kapper zei dat ik mijn haren lichter wilde en dan in een assige kleurtoon kreeg ik een bruine, assige kleur. Iets waar ik heel erg van baalde, ik wilde juist eens wat anders dan bruin! Uiteindelijk heb ik er highlights in laten zetten maar echt tevreden ben ik niet. Volgende keer toch maar terug naar mijn vertrouwde kapper!

EVENTS

foto-13-11-16-20-23-28

In de herfstvakantie bezocht ik de Dutch Design Week samen met Marjolein! Beiden zijn we echte kunst/design liefhebbers en wat ze noemen fashionista’s (ofzo haha) en daarom bezochten we Sectie C (Strijp-S) en de modebelofte, een modetentoonstelling. De modebelofte viel me overigens heel erg tegen, het was heel erg beperkt maar Sectie C daarentegen was heel echt tof en innovatief.

Mocht je niet bekend zijn met DDW: het is een jaarlijks terugkerend event waarbij Eindhoven 9 dagen lang een wahalla van alles rondom design is.

Later in de herfstvakantie legde ik Marjolein vast voor mijn kunstportfolio, foto’s komen binnenkort online!

PARTY

foto-13-11-16-20-20-14

Feest in Limburg! Het was eergister de 11e van de 11e, wat betekent dat het vastelaovendsseizoen (aka de carnaval) weer van start gaat! Overdag moest ik naar school maar ’s avonds deed ik een soort van kroegentochtje met mijn vriendinnen door onze hometown  – en dat laatste was reuzegezellig.

foto-13-11-16-20-20-56

Dat was niet het enige verkleedfeestje overigens, ik ging ook nog naar Gina’s halloweenfeest. Gien had maakte zelf haar eigen punch, die héél erg lekker was.

Ik ging verkleed als Avatar, ofzo. Ik heb de film nog nooit gezien maar ik dacht is wel leuk. #schande #kaneigenlijkniet #sorrynotsorry xx

CREATIVE

foto-13-11-16-20-25-55

Op creatief gebied was ik met héél veel verschillende projectjes tegelijk bezig maar deze wil echt even delen. Een van mijn mainchicks, Daphne, maakt een gap year in Canada en met haar moeder had ik, voordat Daphne wegging, al afgesproken wat op te sturen voor haar verjaardag. Ik probeer mezelf de laatste tijd te trainen in kalligrafie / handlettering en maakte mede daarom een canvas tas met een ietwat feministische boodschap, just as Daphne likes it. Ze was er erg blij mee!

Share: