Héél soms, heel af en toe volg ik trends. Ik ben geen trend-hater, maar ik volg simpelweg liever mijn eigen smaak (die toch al vaak zat veranderd) en pas daar mijn kledingkeuze op aan. Deze outfitpost is een beetje bizar.

foto’s door Marjolein Asselberghs (Instagram)

Hi lovelies,

Een outfitpost! Eentje zelfs waarbij ik iets op mijn hoofd draag, een fisherman’s hat welteverstaan. Ik ben niet zo in to petjes enzo – vaak vind ik het maar irritant en kriebelig – maar het is eerlijk gezegd ook zo dat de helft van de hoofddeksels in de winkel niet op mijn hoofd passen. HAHA. Ook fashionbloggers hebben ongemakken. Om het even nog gekker te maken, de pet komt uit de doos met carnavalskleren op zolder. Ik kwam hem tegen toen ik opzoek was naar kleding voor het ‘proud to be fout’-feestje van mijn werk. Nemen jullie me nog serieus?

Alle gekheid op een stokje, ik besloot voor een keer een toe te geven aan een trend (ook iets wat ik normaal niet echt doe) en ik moet zeggen dat ik het ook nog een superleuk vind. Mijn nieuwe top van Stradivarius (favoriete keten ever) ben ik helemaal verzot op en ik besloot het ‘retro’-aspect van de outfit nog een beetje te versterken met mijn mom jeans van de tall-afdeling van Topshop.

Wellicht is dit de meest bizarre outfitpost die ik ooit getypt hebt maar ach, dit is gewoon life as it is. Ook op mijn blog.

FISHERMAN’S HAT – vintage (haha)

TOP – Stradivarius

MOM JEANS – Topshop

SCHOENEN – Stradivarius

Volg jij trends? Of doe jij vooral je eigen ding?

Lieve groetjes,

Jill

Share: