Als je wenkies maar on fleek zijn. Dat is het motto waar veel meiden – inclusief ik – volgens leven. Grapje, zo erg is het ook weer niet. Ik hecht wel waarde aan een stel fatsoenlijke wenkbrauwen en ik leg dan ook graag iets meer neer voor een fatsoenlijk product. Ondertussen gebruik ik al een aantal maanden Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade en vandaag schrijf ik een stukje over hoe dat bevalt!

Het moge duidelijk zijn dat Anastasia Beverly Hills hét merk is wat betreft wenkbrauwproducten. Dat maakte mij erg benieuwd maar ook het feit dat Dipbrow Pomade heel erg lang mee moet gaan maakte mij geinteresseerd. Voorheen tekende ik mijn wenkbrauwen met MAC Lingering maar dat was ontzettend duur. In zo’n potloodje zit barweinig product (0,09 gram) en je betaalt je dus scheel als je je wenkbrauwen er iedere dag volledig mee invult. De verpakking ziet er in ieder geval heerlijk luxe uit.

Niet de meest mooie productfoto, maar wel eentje die de kleur perfect laat overkomen. Ik bestelde de kleur ‘soft brown’ en die bleek voor mij te donker te zijn. Soft brown zou ik aanbevelen als je een lichte brunette bent, maar als je zoals mij donkerblond bent moet je héél voorzichtig zijn met invullen. Ik zet hem gewoon lichtjes aan en daarmee krijg ik ook zeker het gewenste effect.

 

Mijn wenkies zonder spul. Ik heb redelijk volle wenkbrauwen van mezelf, die overigens ook nodig geëpileerd moeten worden.

Dat gezicht wanneer je net je wenkbrauwen hebt gedaan. Meest charmante foto tot nu toe op Fashupstyle, je weet toch.

Oké, ik ben supporter van natural brows, wat betekent dat ik niet het vlijmscherpe, effen gevulde wenkbrauwen principe volg. Ik vind gewoon dat dat iets beter bij mijn dagelijkse make-up. Op de foto’s is duidelijk te zien hoe Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade mijn wenkbrauwen echt even dat beetje extra geeft en ze mooi in vorm brengt. Ik vind het in ieder geval een mooi en natuurlijk effect hebben!

Kortom, ik ben superblij met mijn wenkies in een potje en ik kan zeggen nu ik hem zo’n 3 maanden gebruik dat er echt intens weinig uit het potje is verdwenen. Volgende keer (als ik teminste dan nog donkerblond ben) dan bestel ik een kleur lichter. De substantie is heel prettig om mee te werken en ik het is stukken voordeliger als de potloodjes van MAC.

Wat gebruik jij voor je wenkbrauwen?

Love,

Jill

 

 

 

Share: