Op een creatievere naam voor deze outfitpost kon ik niet komen. De relatie tussen de Zara en ik is een verhouding die bestaat uit haat en liefde. Het ene moment vind ik werkelijk alle items verschrikkelijk, het andere moment zou ik mijn armen helemaal vol kunnen laden met alles wat er hangt. Laatst kwam ik deze prachtige jas tegen en jawel, het was liefde op het eerste gezicht.

 

Allereerst hierbij even echte ‘hallo’ aan mijn lieve lezer,

Ken je dat? Wanneer je een nieuw item hebt en er zo blij mee bent dat je niet kunt wachten tot wanneer het uit de was is om het weer te dragen. Precies zo’n item is deze jas. Gecombineerd met mijn favoriete (maar toch wel ietwat pijnlijke) schoenen is dit een outfit die mij stiekem toch wel een beetje materialistisch geluk oplevert.

Ik denk dat blauw – naast rood – mijn favoriete kleur is om te dragen. Wanneer ik gaan winkelen moet ik nagenoeg altijd oppassen dat ik niet wéér een iets koop naar Maria’s maagdelijk blauw.

Zie je trouwens die close-up van de mouw? Mijn hand is daar niet intens gespannen mijn jasje aan het vasthouden, hij was namelijk helemaal verkleumd van de kou. Het leven van een blogger is diehard, ik zeg schrijf het je.

Heb jij een favoriete jas?

Love,

Jill

JAS | Zara

SCHOENEN | C&A

(jurkje is eigenlijk gewoon een hemdje met kokerrok #hack)

 

Share: