Omdat er niets mis is met verandering vieren we vandaag een nieuwe column op Fashupstyle! Met ‘my illustrated dreamlist‘ combineer ik mijn liefde voor schrijven, fotograferen én illustreren. Ik noem het expres een dreamlist en daarmee geen wishlist omdat ik niet daadwerkelijk echt verlang naar bepaalde items en ik daarnaast mijn zuurverdiende centjes liever gebruik om een dagje weg te gaan met mijn vrienden dan voor een materieel item. Dat neemt niet weg dat een item wel mooi op zich kan zijn (ik ben niet voor niets een fashionblogger) en een mens mag dromen!

Tot zover mijn mini disclaimer, dit zijn de huidige items op mijn dreamlist:

Daylliance Kiss Kiss blazer

Ik ben een jasjesdrager. Duster coats, denim jacks en jawel, ook blazers – ik ben overal wel voor in. Daylliance vind ik sowieso heel tof (Amsterdams merk) maar deze blazer met kusmondjes zou zo leuk zijn op jeans en is daarnaast ook ietwat casual door de print.

Dit boek gaat niet over mode – Cécile Narinx, Marije van Regenwortel en Merel Bem (link)

Dit boek lijkt me zo tof! Het is onder andere geschreven door Cécile Narinx, de hoofdredactrice van Harper’s Bazaar in Nederland, wie ik overigens erg bewonder. Ik voel me toch altijd een beetje verwant met Narinx: ze is een Limburgse met een ware droomjob (naar mijn mening) maar ook om het feit dat zij een kledingliefhebber is, en niet per definitie altijd een modeliefhebber. Dat ze (mede) over die opvatting een boek heeft geschreven vind ik ronduit geweldig.

Misschien dat ik haar ooit ontmoet in het journalistieke wereldje, waar ik mij vanaf volgend schooljaar hoogstwaarschijnlijk in ga begeven.

Stradivarius flare top (link)

Echter is er een trend waar ik op het moment wel graag aan meedoe: de ‘flare’-trend! Ik vind het heel sierlijk, zowel in trui- als in broek-vorm. De lieve roze kleur vind ik heel vrouwelijk en zou ik graag dragen. Like!

Acne scarf (link)

Een echt luxe item. Ik leef meer volgens het principe ‘less is bore’ maar de eenvoud van zo’n sjaal en het luxegevoel die het met zich meedraagt vind ik prachtig.

Q & A a Day Dagboek (link)

Als laatste op het lijstje: Q&A A Day! Het principe van dit boekje is dat je elke dag, 5 jaar lang een bepaalde vraag beantwoord. Elk jaar, op dezelfde datum beantwoord je dezelfde vraag. Na 5 jaar heb je dus een soort van overzicht van verandering (of juist niet!) en dat lijkt me best apart.

Dat was mijn lijstje voor deze keer! Waar droom jij van?

Love,

Jill

Share: