Voor vandaag illustreerde ik de huidige items op mijn dreamlist. Ik vind dit zo’n enorm leuke column om te maken! Mijn favoriete disciplines, kunst, mode en media komen erin terug en dat vind ik zó mooi.

Ken je dat moment wanneer je rond aan het snuffelen bent in een webshop en nagenoeg alleen maar leuke items tegenkomt? Als je net zo selectief als moi bent dan is dat een wonderbaarlijk momentje. Blousejes, lipstick en designeritems, het staat vandaag weer allemaal geïllustreerd op een lijstje!

Esprit jeansjurkje (link)

Als ik mezelf dan ergens zou moeten indelen in het modewereldje, dan zou ik mezelf bekronen als ‘denim’-meisje. Van jongs af aan is denim al mijn way to go geweest, van flared tot broekpakjes en veel meer. Ook nu ik zelf mijn kleding kies – dat is toch wel te hopen, HAHA – val ik vaak terug op jeans. Makkelijk te combineren, op een ietwat chiquere wijze met bijvoorbeeld een nauwsluitende coltrui en een mooie blazer of gewoon lekker casual. Dit jurkje heeft een prachtig uniek model en heeft een beetje een duidelijke retro-feel, iets waar ik ook ontzettend fan van kan zijn in outfits. Love it.

NYX intense buttergloss (link)

Als je lipjes maar mooi verzorgd eruit zien. Langzaamaan gebruik ik mijn matte lipsticks steeds minder en neig ik meer naar iets met een soortement van glans. Waarom? Werkelijk geen idee! Opeens ben ik er gewoon van overtuigt dat een beetje glans er beter uitziet en daar neem ik ook praktische overwegingen in mee: romige formules slijten mooier en brokkelen niet af.

De intense butterglosses van NYX zijn extra gepigmenteerd en ik vind de combinatie van de dekking van een lipstick en het effect van een gloss geweldig. Dit liefroze exemplaar staat hoog op het dromenlijstje.

Esprit schoudertas (link)

Kleine schoudertasjes zijn voor mij onmisbaar. Even naar het dorp, mee naar werk of met uitgaan: voor mij bied een schoudertasje altijd de uitkomst. Ik heb allemaal redelijk standaard tasjes en daarom lijkt deze mij ontzettend mooie toevoeging. Het blauw dat mooi afsteekt bij de rest en de geometrische lijnen maken het tot een apart geheel.

Esprit blouse – (link)

Ik ben nog niet klaar met het hele geometrische en moderne aspect op mijn dreamlist want de blouseje verdient ook zeker een plaats op de dreamlist. Lekker excentriek. <3

Chiara Ferragni sneakers (link)

We sluiten af met een designeritem. Ik blijf toch een ordinaire glitterfee en beschouw dan ook niet alleen december als de tijd voor glitters. De sneakers van Chiara aanbid ik al vanaf het begin en toen ik heel verliefd naar de stelling van het merk kon ik het ook niet weerstaan om ze even aan te proberen toen de medewerkster die optie voorstelde. In het echt stralen ze nog meer. Een en al liefde.

Dat was mijn dreamlist voor nu! Heb jij nog een bepaald item hoog op je dreamlist staan?

Love,

Jill

 

Share: