Aan de oppervlakkigheid voorbij willen gaan…

Dit is geen H&M trui met een waardeloze zogenaamd feministische boodschap (lees hier meer). Met dit plaatje wil ik aan de oppervlakkigheid voorbij gaan. Op platforms als Tumblr zijn allerlei feministisch getinte boodschappen te vinden welke ontzettend ‘girls run the world’ (waar je dan overigens weer mee verondersteld dat mannen dat niet doen en daarmee een mindere positie hebben?) en daar wilde ik eens een variatie inbrengen.

Ik vind het heerlijk om aan dit soort creatieve projectjes naast het bloggen te werken. Nog niet eens zozeer met het doel de wereld te veranderen maar gewoon omdat het extreem goed voelt en ik er enorm veel plezier aan beleef. Voorafgaand aan het maken van deze toch wel serieuze foto’s hebben we werkelijk uur zitten klooien aan de knotjes van Marjolein, (note to self: wordt nooit kapster), en dat was behoorlijk melig en lachwekkend.

Ik heb overigens ook nog geëxperimenteerd met een andere lichtsetting. Dat is het fijne van iets doen zonder ‘doel’, het hoeft nergens aan te voldoen. Welke vind jij mooier?

De letters heb ik overigens zelf bijeen geknipt of met lippenstift en eyeliner op de spiegel gekalkt. Hoewel mam de rotzooi wat minder vond (de lippenstift wilde er niet zo graag af) maar al met al was het wel geslaagd. 🙂

Love,

Jill

 

Share: