Bongiorno principesse,

Met de standaard begroeting uit een van mijn favoriete films (La vita è bella) heet ik jullie weer welkom. De afgelopen week heb ik namelijk niet geblogd, maar samen met mijn paps geklust! Boven hebben wij een ruimte met afschuwelijk donkerblauw tapijt en lichtroze muren (verf die over was van mijn kamer zeg maar zo’n 10 jaar geleden) en zoals je wellicht al kunt opmaken hieruit was het tijd voor verandering. Pap legde daarom heel mooi laminaat, ik koos kleurtjes voor op de muur en over de rest vertel ik later meer: ik wil het juist allemaal nog een beetje verrassing houden! Ik weet namelijk zeker dat dit een kamer wordt die ik regelmatig als setting ga gebruiken in nieuwe video’s. En ja, dat lees je echt goed!

Het is nog lang niet klaar, maar ik heb wel al iets bijzonder moois voor aan de muur. CanvasCompany bood mij de gelegenheid zelf een canvas te ontwerpen en te laten afdrukken. De print is mooi afgedrukt, er zijn geen vage pixels zichtbaar of kale plekjes dus ik ben ontzettend tevreden. Superchill, ik besloot het logo van een waar prachtmerk, Acne Studios, te laten afdrukken. Alleen het roze heb ik iets bewerkt zodat het wat mooier met de muur zou contrasteren. De kamer zal onder andere gebruikt worden voor mij als werkruimte wanneer ik ga studeren, dus zaakjes die bijdragen aan een inspirerende omgeving zijn altijd fijn.

Binnenkort kunnen jullie een mooie tour verwachten, I’ll keep you posted up!

Love,

Jill

 

Share: