Foto’s door Marjolein Asselberghs (instagram)

Dag lieve mensen van het internet,

Met de haren nog een beetje wild van de Vastelaovend (voor de niet ingeburgerden: carnaval) stond ik gistermiddag weer overeind en in relatief normale kleding in de stad. De laatste tekenen van dat er ooit een carnaval plaatsvond werden bij elkaar geveegd en zo langzaamaan wordt het normale leven hier weer opgepakt. Ook voor mij geld dat, buiten dat ik gezellig met Marjolein even bij kon kletsen moet ik ook weer aan de bak voor mijn eindexamen en mijn toelating bij AMFI! Over iets meer als twee weken doe ik namelijk toelating voor Fashion & Branding en ik wil er echt alles voor geven om door de selectie heen te komen. Heel spannend maar vooral ook heel erg druk ben ik op het moment.

Wat betreft de outfit draag ik mijn geshopte goodies uit Amsterdam. Pied-de-poule (ook wel bekend als houndstooth) heeft nogal een klassieke uitstraling, en om het dan toch een beetje casual te houden draag ik er gewoon een simpele grijze jeans (jullie weten hoe ik van mix en matchen houdt) en daaronder mijn Nike Air Huaraches.

Ook heb ik een nieuwe bril! Die komt uit de categorie ‘trends die mij bevallen’. Normaal draag ik nagenoeg altijd mijn lenzen, maar zo af en toe de bril op is ook fijn. Bovendien vind ik dit montuur echt wat toevoegen aan de outfit, dus tegen een fijn prijsje is dat altijd mooi meegenomen.

Combineer jij wel een casual met klassiek?

Love,

Jill

 

Share: