Foto’s door Marjolein Asselberghs

Daaag mensen van het internet,

Mijn maart is er tot nog toe eentje waar genoeg te genieten valt. Een toelatingsdag bij AMFI (Amsterdam Fashion Institute) waar ik met gezonde zenuwen aan deelnam, hier en daar wat gezellige momentjes met de allerliefste mensen maar ook een hoop mijlpalen die (eindelijk) bereikt zijn. De toch wel bruisende hoop die gecreëerd wordt op het moment dat je toelating heel positief lijkt te gaan maakte ik mee. Het is intens fijn om te zien hoe je toekomst zich lijkt te vormen op de manier hoe je ‘m had voorgesteld in je dromen.

Dit alles staat in schril contrast tot wat ik gister beleefde: ik maakte namelijk het punt mee in het eindexamenjaar dat denk ik nagenoeg iedere eindexamenleerling wel passeert, het moment waarbij alles echt even teveel is. Zo’n moment dat je eigenlijk niks anders meer kunt dan huilen, het eigenlijk allemaal een grote wirwar is in je hoofd en je het liefste gewoon onder een dekentje kruipt om er voor de nabije tijd niet onder uit te komen. De ene komt eerder of vaker voorbij dit moment dan de ander, maar voor mij als presentatiemonster en toch wel een beetje workaholic was dat van een koude kermis thuiskomen. Nu liep alles al hoog op de laatste tijd, maar een (voor mijn gevoel) onprettig mondeling en een vies tegenvallend punt voor iets waar ik gigantisch hard voor had gewerkt bij een ander vak deed het ‘m toch wel.

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg dus ik ga er gewoon weer minstens zo hard tegenaan wanneer die nare gevoelens weg zijn, waar overigens een aantal ontzettend lieve mensen aan meehelpt om die weg te krijgen. Nog twee maanden (-2 dagen) en dan kan ik weer lekker weer voluit leven en weer hier (volledig) terug zijn!

OUTFIT

Shirt | New Yorker

Broek | ModeMusthaves

Schoenen | Stradivarius

I’ll keep you posted!

Love,

Jill

Share: