wanneer het lente is, want dan mogen de roze schoentjes aan.

Dag liefjes,

Roze blijft de allerleukste kleur, dan wel in een oversized jurk, dan wel in een exemplaar dat aan de voeten gedragen kan worden. Een paar maanden geleden bestelde ik felroze Dr. Martens en ik heb me zelden zo lomp gevoeld. Bij ieder ander mens vind ik ze absoluut geweldig – begrijp me niet verkeerd – maar ik had het gevoel alsof ik regelrecht uit het circus kwam aangelopen. Dat echte liefde op zich laten wachten blijkt maar weer, want onlangs kwam deze ietwat vrouwelijker-ogende roze muiltjes tegen bij Stradivarius. Loafers stonden ook al overigens heel lang op het verlanglijstje, dus een plus een is dan natuurlijk twee.

Statementpieces blijven favoriet. Ik kreeg de afgelopen week wel een paar keer de vraag of de schoentjes niet eng vond om naar school aan te doen, en om eerlijk te zijn had ik daar nog niet eens over nagedacht. Vroeger had ik daar wel drie keer over nagedacht, maar de vrijheid die ik voelde na die bepaalde vraag keer op keer deed me wel echt heel erg goed.

Bij deze dus aan iedereen die twijfelt om item x aan te doen, ik hoop dat je het gewoon doet. Geniet ervan, want je mag er zijn! #ffwijsdoen #beniknietverder #duszegmaargewoonyolo #proffesioneleblogger

Love,

Jill

 

BLOUSE – COSTES

BROEK – TOPSHOP

SCHOENEN – STRADIVARIUS

HORLOGE – DANIEL WELLINGTON

Share: