Lieve allemaal,

Een kleine update, want ik heb namelijk geweldig nieuws! Vandaag heb ik te horen gekregen dat ik direct geplaatst ben bij de opleiding Fashion & Branding op het Amsterdam Fashion Institute. Ik kwam de nacht van 15 april, waarin de uitslag bekend zou worden gemaakt thuis na een avond in de stad en heb nog gauw even laptop opgestart. Mijn rangnummer stond toen al in Studielink, dus ik ben met een heel gelukkig gevoel gaan slapen.

Voor degene die niet weten wat Fashion & Branding inhoudt, het is een opleiding die eigenlijk een middenweg vormt tussen de creatieve kant van de mode (denk aan ontwerp) en de commerciële kant (management). Je bent vooral bezig met merk identiteit, en hoe je die ontwikkelt. Denk aan het zorgen dat een kledinglijn (qua vormgevingsprincipes) aansluit op een bepaalde doelgroep, hier zie je dus ook alweer die duidelijke combinatie van commercie en creativiteit.

So excited! Het is nu nog allemaal een heel vreemd idee hoe even heel mijn levensritme overhoop gegooid gaat worden. Ik ga namelijk ook in Amsterdam wonen, welke ook nog eens mijn favoriete stad is hier in Nederland. Beetje cliché wel, maar ik kijk er echt intens naar uit. De toekomst is mooi. <3

Op de blog kun je dus vanaf medio september allerlei zaken vinden rondom student zijn en wellicht dat ik wel eens iets ga schrijven over mijn studie als jullie dat leuk vinden. Let me know!

Liefs,

Jill

Share: