DE EXAMENS ZIJN VOORBIJ!1!!!11!!!! Er zijn nog genoeg arme kids die nog even moeten bikkelen, maar gister heb ik in ieder geval mijn examenperiode mogen afsluiten. Vanmorgen werd ik wakker en ik denk dat iedereen wel even casual half slaapdronken nagaat wat er op de planning staat en daarbij kwam ik tot de conclusie dat ik letterlijk niks perse moet doen. Na weken zwoegen is die gedachte een van de meest heerlijke die er is, dus ik besloot na mijn ontbijt lekker met mijn kwasten in de weer te gaan.

Wat betreft de look maakt ik een niet al te heftige look rondom mijn septum, die overigens nep is hoor, had ‘m voor de fun besteld bij Oome Ali. Als het aan mijn moeder lag had ik het ‘hoefijzer’ wel weg mogen laten (haha thanks ly) maar ik vind het ontzettend leuk om eens totaal anders uit te zien. Ik denk dat dat ook wel terugziet in outfitposts, ik vind het leuk om totaal verschillende looks samen te stellen, waarbij je dan ook meteen een totaal andere vibe rondom jezelf creëert. Ik heb dan ook eigenlijk geen eenduidige stijl als het ware.

Wat betreft make-up koos daarnaast voor een paar zonnige kleurtjes op de ogen, het leven is nu immers weer heel mooi zonnig, de rest hield ik vrij rustig. Ik ging niet voor de titel Queen of the Disco decennia.

Mijn huid heeft trouwens ook weer eens goede zin en dat heb ik denk ik te danken aan een combinatie van zon en de Elizabeth Arden Visible Difference Refining Moisture Cream Complex dagcrème. Elizabeth mag wel even chillen met haar namen.

Geniet van je dag, wat je ook mag doen,

Jill

FACE:

Niveau Men Aftershave balm Sensitive als primer
L’Oréal Paris True Match Foundation in ‘1N Ivory’
Stay Matte But Not Flat Liquid foundation in ’02 nude’
Etos Bronzer natural effect
MAC Mineralize Blush in ‘Warm Soul’
MAC MSF in ‘Soft & Gentle’
Essence All About Matt Fixing Compact Powder

BROWS:

Anastasia Beverly Hills dipbrow Pomade in ‘Soft Brown’
Essence lash & brow gel mascara

EYES:

MAC Paint Pot in ‘Soft Ochre’
Make-Up Revolution Eyes Like Angels palette
Urban Decay Naked Basics palette
Chanel Le Volume mascara in ‘Nr. 70 Blue night’

LIPS:

DA lipgloss (geen idee)

P2 Perfect Color lipliner in ‘129 shy girl’

Share: