Een paar highlights op mijn materialistische dromenlijstje heb ik weer op papier vereeuwigd en daarom is het weer eens voor een illustrated dreamlist! Unieke sweaters, een glansje voor op de lippen en nog veel meer komt vandaag voorbij. Kijk je mee?

Succes met een lekker feministisch tintje gebundeld in een boekje, dat is waar het om draait bij ‘Babe, you got this’ door Emilie Sobels en Martje Haverkamp. Dit is weer een gevalletje Jill en haar ambitieuze gedoe. Ik vind het heerlijk om te lezen hoe mensen professioneel en/of persoonlijk succes bereiken en daarbij hier en daar wat inspiratie uit te halen. Hoewel ik denk dat succes vaak een individuele weg is, en mede bestaat uit jezelf (meerdere keren) stoten tegen een (zelfde) steen kun je allicht veel leren van een ander. Hoog staat dan ook dit boek op het verlanglijstje!

Een beetje abstraheerde kunst op sweater doet het altijd goed. Ik vind dit design zo tof! Onlangs ontdekte ik CYOS (Create Your Own Style) By Rachel en deze unieke sweater vind ik zo leuk. Roze, glitter, veel blijer kun je mij stiekem niet maken.

Hoog op het wensenlijstje staat nog altijd een paar hakken met tijgerprint. Heerlijk te combineren en super om je outfit net die edgy boost te geven, zonder het te gek te maken. Dit model van Sacha vind ik super vanwege de neus. Like!

Wat betreft make-up wil ik nog altijd een keer graag de Yves Saint Laurent Lipgloss Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres proberen. Lekkere naam overigens, YSL. Ik ben weer terug aan het gaan van de matte lipjes op de meer glanzende finish en daarom ben ik bijzonder benieuwd naar een high-end lipgloss. Ik investeer vrijwel nooit in lipgloss en heb nog geen producten van Yves Saint Laurent, dus ik ben heel benieuwd!

Guts & Gusto heeft sowieso een hoop leuks, ik wil dan ook nog altijd een van de fysieke winkel bezoeken. Deze rode jumpsuit vind ik ontzettend leuk voor de laatste paar zomerweekjes.

Wat staat hoog op jouw verlanglijstje?

Love,

Jill 

Share: