Hoewel steeds meer merken die eerder totaal niet verkrijgbaar waren in Nederland zich eindelijk vestigen hier, is Kat Von D toch nog redelijk lastig te verkrijgen. Toen ik laatst in de Sephora in Milaan eindelijk de producten in het echt kon bewonderen, twijfelde ik niet lang en nam ik een liquid lipstick mee van het merk. Hoewel de liquid lipsticks een beetje ondergeschoven kindjes zijn in vergelijking tot bijvoorbeeld de Tattoo Liner en Lock-It Concealer, hebben ze me behoorlijk verrast. Kijk je mee?

Ik koos de kleur ‘Lovesick’, een lief rozig kleurtje met een duidelijke paarse ondertoon. Plus van deze kleur is dat hij vrijwel overal bij te dragen valt en daarbij toch wel opvalt. Wat betreft verpakking vind ik het merk heerlijk, de ietwat gothic uitstraling is uniek, sierlijk en oogt niet goedkoop.

Minder vind ik het doseringssysteem van de lipstick. Bij het openen komt er iedere keer echt heel veel product mee en zit er ook meer dan nodig op de applicator. Dat is erg zonde, want zo verspil je een hoop product.

De formule daarentegen, is hemels. Ik moet zelfs stiekem toevoegen dat hij mijn favoriete formule verslaat, namelijk die van Jeffree Star. Hij voelt superzacht aan, is totaal niet uitdrogend (ook niet op den duur) en slijt amper. De lipstick overleeft makkelijk een avondje uit inclusief vette hap, om even met concrete feiten te gooien.

Zoals je ziet pakt de lipstick ook echt uit als de kleur op de applicator. Ik heb heel vaak dat ik (lichtere) kleuren koop, die vervolgens eenmaal aangebracht toch een stuk donkerder uitpakken. Behalve dat het doseringssysteem niet ideaal is, is de lipstick voor de rest werkelijk waar geweldig. Het glansje dat je terugziet op de foto komt overigens doordat ik een dun laagje vaseline nog op mijn lippen had, omdat ze erg kapot waren. Al met al dus werkelijk waar een super lipstick, en zeker een aanrader om uit te proberen, mocht je ooit in de buurt zijn van een Sephora.

Kat Von D Everlasting Love liquid lipstick – verkrijgbaar bij Sephora. Ik betaalde bij de Sephora in Milaan 19,

Wat is jouw favoriete liquid lipstick?

Love,

Jill

Share: