Glinsterend. Golvend. Roze. Veel blijer kun je mij niet maken. Dit pracht exemplaar kocht ik voor mijn 18e verjaardag (haha treat yourself) en hangt sindsdien te shinen op mijn kledingrek, waar ik enkel mijn favoriete items van het moment hang. Een piepklein beetje materialistisch geluk, en het mooiste daarbij is dat mijn ziel ervoor niet heb hoeven te verkopen. Deze rok komt namelijk gewoon van het meest befaamde skeerheidswalhalla voor kleding.

Hemdjes, pyjama’s, sportkleding en soms dan een paar schoenen, meer koop ik vaak niet wanneer ik eens in de zoveel tijd me in de drukte waag. Opslag verliefd was ik toen ik deze unieke rok zag, wat me aan het denken zette over de winkelstraten in alle steden die eigenlijk allemaal gevuld zijn met precies dezelfde items. We kennen allemaal denk ik wel een paar items die heel veel gedragen worden waarvan je om die reden weet waar ze vandaan komen. Ik heb zo vaak dat ik iemand iets zie dragen en denk ‘oh, dat is die ene trui van de H&M!’. Het is volgens mij echt een hele klus geworden unieke items te vinden offline, tenzij je tweedehands gaat shoppen, en hoewel ik intens veel van Zara en de hele rambam houdt is dat ergens wel heel erg zonde. Iets met individualisme enzo.

 

SHIRT – VILA
ROK – PRIMARK
HEELS – ASOS
HORLOGE – DANIEL WELLINGTON

Wat is jouw favoriete item op dit moment?

Liefs,

Jill

Share: