Een tijdje terug bezocht ik het persevenement van de H&M Studio najaarscollectie! De collectie ligt nu net in de winkel, wat mij de ideale gelegenheid bied om met jullie nog even terug te blikken op deze geweldige middag. Het event vond plaats in de H&M Showroom op de Dam, en samen met mijn klasgenootje Britt woonde ik voor Fashupstyle de Style Talk van Sabrina Meijer en Nicole Huisman bij. Spoiler: it was great!

Tijdens het event werd de nieuwe collectie geïntroduceerd. Hoe cute is de aankleding? Een en al liefde.

Gezamelijk luisteren naar de Style Talk. Nicole en Sabrina gaven allerlei leuke tips om de kleding te stylen en lieten ook hun favorieten zien.

 

Ook mochten we natuurlijk de nieuwe kleding aanproberen. Britt en ik ging lekker contrasterend gekleed, waarbij Britt koos voor een oranje sweater, en ik een paarse van de mannenafdeling met een grijze flared broek.

En dat werd uitgebreid vastgelegd door de lieve meiden achter de camera.

De ongekunstelde waarheid achter de quasi-charmante lachjes.

 Stiekem zijn de hapjes alleen al een reden voor een bezoekje aan de H&M Showroom. Sssst.

Op het event werd er (voornamelijk) analoog foto’s gemaakt. Hoe tof is dat? Ook ontmoette ik Nicole Huisman, en wat een ontzettend lief en bijzonder persoon is ze! Fun fact is dat ik net aan de opleiding ben begonnen die zij heeft afgerond.

Na afloop ontvingen we allemaal een goed gevulde goodiebag, met wat leuke spullen uit de ‘Home’ collectie van het najaar en make-up. Een zeer geslaagd middagje, thanks for having me H&M!

Liefs,

Jill

Bron foto’s: H&M The Netherlands Facebook.

Share: