fashion cities africa

fashion cities africa

fashion cities africa

fashion cities africa

foto’s door Lauryn Stadhouder (link)

Dag lieve lezertjes,

Gister ging ik met Lauryn van regardslauryn.com een middagje bijkletsen en brachten we een bezoekje aan het Tropenmuseum. Dat dit ook nog een geweldige locatie zou zijn voor outfitfoto’s, hadden we niet direct bij stil gestaan. We bezochten de tentoonstelling ‘Fashion cities Africa’, over de hedendaagse modecultuur in Afrikaanse steden. Het was een zeer kleine, maar wel verrassende tentoonstelling. Daarnaast lag er een duidelijk accent op de Afrikaanse blogcultuur, wat voor ons dan ook weer ontzettend interessant was. Voor de rest wil ik vooral niet teveel spoilen, mocht je zelf nog de tentoonstelling willen bezoeken. Beelden van de tentoonstelling zie je ook terug in een van de vlogs die binnenkort online komt, want binnenkort begin ik namelijk weer met vloggen! Stay tuned.

Ik besloot voor de gelegenheid mijn nieuwe head wrap van Zara te dragen, wat stiekem dan wel een beetje heel erg typisch is, maar dat feit negeren we dan ook even heel fijn. Ik draag vrijwel nooit dingen op mijn hoofd, met een zelden uitzondering voor een hoed dus dit was wel eventjes wennen.

Ter afsluiting deel ik nog even dit heerlijke nummertje van Divine, welke ik op repeat had staan gedurende het typen van deze post en daarom ook even aandacht verdiend.

Love,

Jill

HEAD WRAP |  Zara

BLOUSE | Costes

JEANS | Stradivarius

CHELSEA BOOTS | Van Haren

Share: