Amsterdam outfitpost

Amsterdam outfitpost

Amsterdam outfitpost

Amsterdam outfitpost

 

Amsterdam outfitpost | Foto’s door Anna van den Dijssel

Vandaag was een goede dag. Ik zitten midden in mijn reflectieweek, wat betekent dat ik geen lessen heb, inspiratie mag gaan zoeken en dus met mijn museumjaarkaart op pad mag. Wat overigens absoluut geen straf is, als je het mij vraagt. De afgelopen weken hebben ik alleen maar binnen gezeten als mijn rondjes hardlopen niet meetelt, dus ik ben ontzettend blij dat ik tussen de hoosbuien door weer lekker ‘mijn’ stadje kan verkennen.

Wat betreft mijn geliefde Amsie, ik voel me ondertussen toch wel echt behoorlijk thuis en op mijn plek hier. Het tram- en metrosysteem, de wijkjes en leuke eettentjes zijn ondertussen mijn referentiekader doordrongen en de banden met aardige hoeveelheid mooie mensen die ik hier heb ontmoet worden als maar sterker. Daar bovenop heb ik ook al mijn studiepunten tot nu (14) toe allemaal behaald, dat ik er nog eens 14 behaald moet hebben voor begin Januari laten we daarbij maar fijn buiten beschouwing.

Hoewel AMFI echt ontzettend veel van me vraagt op een wijze die constant veranderd en nog nooit eerder van me is gevraagd, ben ik ontzettend blij met wat ik leer. Ik heb constant een soortement van ‘mind blown’-effect na een dagje Toolshop (uitleg) en verwonder me iedere keer op nieuw over wat er allemaal wel niet ontdekken valt. Zo heb ik afgelopen weken les gehad in beeldanalogie (wat maakt een overeenkomst in een beeld?) en dat gaat wel verder dan een kleurtje, vorm of materiaal. Zo. Intens. Tof.

Over mijn project zal ik later nog meer vertellen, wat betreft mijn huidige visuele plaatje draag ik vandaag mijn nieuwe oranje sweater (stufi en Black Friday op een dag is geen goed idee), mijn nieuwe glitter flare van Subdued en mijn Adidas Superstars om het geheel een beetje te neutraliseren. Ik moet nog wennen aan mijn lokken min 13 centimeter en koper-kleurige highlights, maar met een matchende oranje trui komt dat ook wel goed.

Hoe was jouw dag?

Liefs,

Jill

Tags: amsterdam outfitpost

 

TRUI | H&M

BROEK | Subdued

SCHOENEN | Adidas

KETTING | Six

HORLOGE | Daniel Wellington

Share: