foto’s door Lotte Manon Aalsma (instagram)

Mocht je bij wijze van toeval een dolgelukkig roze gevolgelte door de H&M Bonneterie hebben zien rennen – it was me. Samen met klasgenootje Robin begaf ik me in de H&M tijdens de gigantische sale net voor de Kerst, omdat we vonden dat we na het uberhaupt bijwonen van de les  ‘Visual language’ wel weer genoeg gedaan hadden. Deze roze furry coat stond al langer in de Wunderlist-categorie ‘long term wishlist’, maar het feit dat het toch een item was dat gevoelig is voor het hele ‘trek-ik-amper-aan-want-ik-heb-er-geen-gelegenheid-toe’, in combinatie met het toch ietwat hoge prijskaartje, zorgde ervoor dat ik hem keer op keer niet kocht. Totdat het prijskaartje drastisch verlaagd werd, en ik niets anders kon dan weer zwichten voor de fast fashion en de letterlijke en figuurlijk roze wolk waar ik me op (en in) bevond.

Buiten het uitje naar Huis Marseille (locatie foto’s) dat ik met Lotte maakte, heb ik hem nog niet kunnen dragen. De afgelopen twee weken ben ik namelijk terug geweest naar mijn leef Limburg, iets dat ik stiekem toch wel meer nodig had dan gedacht. De rust van dat er voor je gekookt en gepoetst werd is een ding, maar even ontsnappen aan de constante rush van Amsterdam is ook een ding. Flink uitrusten zat er echter niet in, ik heb nagenoeg iedere dag aan mijn project ‘Inspiratieboek’ moeten werken om bij te kunnen blijven. Natuurlijk boden de afgelopen twee weken ook genoeg gelegenheid voor een hele hoop koffie- en thee-afspraakjes met mijn lieve vriendinnetjes – en kwamen de feestdagen ook nog even tussendoor – dus genoten heb ik zeker. Niets fijners dan omringd worden door degene die je lief hebt. Een hele typische december denk ik zo.

Januari is dan ook weer een frisse start – (beste wensen, maak je dromen en geluk waar!) – en ik kijk er dan ook zeker weer naar uit morgen naar Amsterdam te gaan, twee weekjes was stiekem ook weer zat. De eerste koffieafspraakjes daar staan ook alweer gepland en maandag ben ik ook weer in de collegezaal op AMFI te vinden voor een ‘inspirational lecture’. Ik heb geen new years resolutions – met de reden dat  ik vind dat wanneer je voornemens hebt, er beter direct mee kunt beginnen en daarom beloof ik jullie gewoon een new year, same fashupstyle. Hoewel ik wel oprecht van plan ben weer te gaan vloggen, maar dat is voornemen dat al maanden loopt, haha.

Al het geluk voor het komend jaar, lieve lezer!

Liefs,

Jill

FURRY COAT | H&M

MOM JEANS | Topshop

SHOES | NIKE

 

 

Share: