foto’s door Lotte Manon Aalsma (Instagram)

Hola from Amsterdam,

Toen ik laatst weer  mijn feed aan het controleren was, kwam ik tot de ontdekking dat mijn geliefde woonplaats toch maar weinig naar voren kwam. Ondertussen betaal ik me alweer 7 maanden scheel aan de huur (yay!), maar je zult me absoluut niet horen klagen, want ik krijg voor die behoorlijke som wel de meest heerlijke stad terug. Naar vind ik dan ook dat ik zaken ondertussen al een beetje als vanzelfsprekend begin te zien. Waar ik eerst nog vol bewondering naar buiten keek in de tram, check ik nu toch even tussendoor mijn Instagram feed. Enerzijds is het vertrouwen dat deze gewenning geeft fijn, anderzijds baal ik dat al het moois dat deze stad te bieden heeft voor lief neem. Amsterdam verdiend namelijk zeker alle erkenning en waardering voor zijn schoonheid.

Enfin, in eer van ‘mijn stadje’, want zo voelt het, Amsterdam is voor een stad van iedereen), gooi ik mijn outfit online in typisch Amsterdams klimaat. Geschoten met Lotte in (waar anders) dan de Pijp, na een gezellig drankje bij Coffee & Coconuts. Als je van een verhipsterde zogenaamd industriële uitstraling houdt, maar vooral van goede sapjes en koffie: CC is your place to go to. Wellicht dat ik binnenkort een artikeltje typ over mijn favoriete hotspots van de afgelopen maanden.

Wat betreft mijn outfit, mijn overheerlijke comfy trui komt van H&M en mijn rokje is een vangst bij Vila. Voor het eerst zien jullie ook mijn nieuwe pareltjes van mijn schoenenrek: mijn shiny Dr. Martens! Het is mijn allereerste paar Docs, en na een paar daagjes van toch wel pijnlijke voeten, zitten ze nu goddelijk. Hoewel ik altijd bang was dat ze mij heel lomp zouden staan, ben ik heel blij dat ik de knoop heb doorgehakt. Een grote shoutout naar de service van Footway! Je kunt mijn Dr. Martens scoren via https://www.footway.nl/schoenen/dr-martens.

OUTFIT

TRUI | H&M

ROK | Vila

SCHOENEN | Dr Martens via Footway

Liefs,

Jill

 

Share: