Na even van de aardbodem verdwenen te zijn ben ik weer op mij trouwe plek achter de laptop beland. Stil gezeten heb ik zeker niet: er komen een hoop nieuwe dingen aan waarover gauw meer. Met de verhuizing van mijn vriend en mij allebei naar Amsterdam, is na de zoektocht van leuke meubels, ook de zoektocht naar toffe accesoires begonnen. We zijn allebei niet van de kleine, frutselige dingen en ‘drukte’ op tafel en zochten dus eerder naar iets leuks en minimalistisch voor aan de muur. Ik ben al voorzien van wat leuks op mijn 6 vierkante meter (ben je ook zo klaar mee hehe), echter zijn we voor Sjoerd nog opzoek gegaan naar iets stoers. We kwamen daarbij uit bij wereldkaarten, een webshop waar je allerhande wereldkaarten designs kunt afdrukken. Eerder dachten we dat printen op hout wellicht wel iets urbans/stoer was, maar wisten niet zo’n tof design te vinden zoals die we uiteindelijk gekozen hebben.

De canvas is maarliefst 100×150 cm groot, echt huge dus! De foto’s heb ik genomen in mijn ouderlijk huis, omdat we daar al een ophangsysteem hadden hangen. Ik moet zeggen dat hij daar ook echt super hangt! Ik vind het tof hoe de koele tinten van de muur en de canvas combineren met de stoelen. Het is even wennen, één groot ding aan de muur, en daarnaast is het ook een grote investering in een keer, maar dan heb je ook wat.

Waar koop jij muuraccesoires?

Liefs,

Jill

 

*disclaimer: de canvas is gesponsord door CanvasCompany. Dit heeft op geen enkele wijze mijn mening beïnvloed. 

Share: