ABOUT ME

Ik ben Jill en ik ben nog zo’n snol met een blog. Inmiddels mag ik mijzelf volwassen noemen, en bijna studerend aan het Amsterdam Fashion Institute. Het liefste verken ik nieuwe plekken met een camera om mijn nek, schilder ik hier en daar een doek vol en besteed ik tijd aan het fijne kringetje mensen om mij heen. Oh, en dat allemaal wel gekleed in een zorgvuldig gekozen outfit en met een vers volgekalkt gezicht.

Iets meer dan drie jaar geleden startte ik op veertien-jarige leeftijd www.fashupstyle.nl, een typische meisjesblog met hier en daar een review, outfitpostje en heel af en toe een artikel met diepgang. Lipstick vind ik geweldig, maar met de jaren ontdekte ik ook een heleboel andere interesses. Onlangs besloot ik dan ook dat het etiket ‘beautymeisje’ toch niet meer (volledig) bij mij paste en waar ik verander – verandert natuurlijk ook mijn blog.

In de zomer van 2016 heb ik dan ook mijn hele blog overhoop gegooid en bij deze presenteer ik dan ook mijn nieuwe platform – zonder etiket. Meer zeg ik eens voor de verandering niet, want de rest mag je zelf opmaken uit de 250+ artikelen die online staan of hieronder: